Twinkle | Digital Commerce

Picnic naar Roosendaal en Bergen op Zoom

2021-06-01
1000562
  • [nieuws]
  • 0:51

Picnic breidt verder uit in West-Brabant. Door te starten in onder meer Roosendaal en Bergen op Zoom wordt het bezorggebied uitgebreid met zo’n 90.000 huishoudens.

In totaal is Picnic, dat in 2015 begon, in ruim 125 Nederlandse plaatsen actief. Naast de twee West-Brabantse steden is het bedrijf nu ook actief in omliggende gemeenten Steenbergen Rucphen en de dorpen Oud-Gastel, Sint Willebrord, Wouw, Bosschenhoofd en Hoeven.

‘Omdat in de andere grote Brabantse steden al enige tijd Picnic-autootjes rondrijden, kregen we vanuit Roosendaal en Bergen op Zoom steeds vaker de vraag wanneer we ook daar van start zouden gaan’, stelt medeoprichter Michiel Muller. ‘Het is mooi dat we eindelijk aan die oproepen gehoor kunnen geven en ook daar de huishoudens kunnen laten profiteren van onze service.’

Picnic begint met tien elektrische bezorgwagentjes en 35 bezorgers in het West-Brabantse gebied. Later wordt dit uitgebreid naar twintig wagentjes en tachtig ‘runners’. De boodschappen worden geleverd vanuit een hub in Roosendaal.