Twinkle | Digital Commerce

AH Compact naar Gouda

2021-04-12
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

Albert Heijn breidt zijn bezorgdienst voor kleine huishoudens ‘AH Compact’ uit naar Gouda. De leverdienst is al beschikbaar in enkele grote steden in Nederland.

Beeld: Albert Heijn | Yasmin Hargreaves

Na de lancering van de dienst in september vorig jaar breidt de supermarkt het bezorggebied van ‘AH Compact’ steeds verder uit. In eerste instantie werd getest in Haarlem, vervolgens werden ook steden als Heemskerk, Beverwijk en Nijmegen toegevoegd. Nu is het dus de beurt aan Gouda. ‘Na de lancering in Haarlem hebben we deze service uitgebreid naar meerdere steden in Nederland. Ook daar is AH Compact een succes’ stelt directeur e-commerce Philip Padberg.

Ah Compact richt zich op kleine huishoudens. Met AH Compact hebben zij de keuze uit een kleiner assortiment aan dagelijkse boodschappen – 5.000 in totaal. Het minimumbestelbedrag is 35 euro en bezorging is gratis. Voor reguliere online bestellingen geldt bij Albert Heijn een minimumbestelbedrag van 50 euro op dinsdag, woensdag en donderdag. De overige dagen is dat 70 euro. Voor consumenten met een AH Bezorgbundel is het minimale bestelbedrag altijd 50 euro.