Twinkle | Digital Commerce

Coolblue helpt werkgevers met thuiswerkplekken

2020-11-12
1000562
  • [nieuws]
  • 1:11

Coolblue lanceert vandaag een nieuwe dienst waarbij het bedrijven helpt om thuiswerkplekken in te richten voor hun werknemers. Met de ‘Coolblue Thuiswerkwinkel’ krijgen zij een eigen plek op de site van Coolblue om thuiswerkproducten aan de medewerkers aan te bieden.

Dat laat de nummer 2 van de Twinkle100 weten. Werkgevers die zich aanmelden, krijgen een eigen portaal die naar eigen smaak kunnen inrichten. Zo kan de portaal worden voorzien van eigen logo, introductie een blog maar bijvoorbeeld ook een FAQ-sectie. De bedrijven bepalen zelf hoeveel persoonlijk budget medewerkers krijgen toegewezen. Ook het assortiment kunnen ze zelf bepalen. Ceo Pieter Zwart: ‘Hiermee helpen we werkgevers de ideale thuiswerkplek te creëren voor hun medewerkers. Inmiddels hebben we er al tientallen gebouwd. Onder andere voor ING, Leaseplan, Tony’s Chocolonely en vele anderen.’

Naast het bieden van een plek voor werkgevers kunnen werknemers ook gebruikmaken van diensten van Coolblue. Zo worden de producten geleverd door Coolblue-bezorgers, kunnen producten worden omgeruild of gerepareerd en krijgt men advies.

Inmiddels is wel duidelijk dat Coolblue steeds meer is dan alleen een aanbieder van consumentenelektronica, zo verkoopt en installeert het bedrijf sinds vorig jaar zonnepanelen en sinds vorige week ook laadpalen voor elektrische auto’s.