Twinkle | Digital Commerce

Walmart past Black Friday aan

2020-10-16
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

Vanwege de geldende social distancing maatregelen kiest de Amerikaanse supermarktketen Walmart er voor om een maand lang Black Friday-deals aan te bieden in plaats van op één dag.

De Black Friday aanbiedingen gaan op 4 november online van start en een paar dagen later ook in de fysieke winkels. De veranderingen zijn bedoeld om shoppers meer naar online te krijgen, maar de keten verwacht dat het alsnog druk zal worden bij de winkels. Walmart zal het aantal toegestane klanten binnen beperken en bij elke ingang staan er ‘health abassadors’ om klanten eraan te herinneren dat ze een mondmasker moeten dragen.

‘Klanten vertrouwen op Walmart om jaar na jaar een geweldige Black Friday te bezorgen. Hoewel het evenement van dit jaar er anders uitziet, is onze toewijding aan datgene waarvoor onze klanten van ons afhankelijk zijn - de absoluut beste prijzen van het seizoen voor cadeaus van topmerken - niet veranderd,’ vertelt Scott McCall, executive vice president en chief merchandising officer van Walmart VS, aan de New York Post.