Twinkle | Digital Commerce

Amazon trapt Shopping Today af

2020-10-22
1000562
  • [events]
  • 1:10

Roeland Donker, country manager Benelux bij Amazon, verzorgt volgende week donderdag de eerste keynote tijdens de online editie van Shopping Today.

Het is nu ruim zeven maanden geleden dat Amazon zijn Nederlandse domein uitbreidde tot een volwaardige webshop. Enkele dagen na de veelbesproken lancering kondigde het kabinet de eerste landelijke maatregelen tegen de covid-19-pandemie aan.

In zijn presentatie blikt Donker terug op deze bijzondere periode. Hoe gaat het op dit moment met Amazon in Nederland? Hoe verliep het – uitgestelde – jaarlijkse koopjesfestijn Prime Day? Wat is de impact geweest van het coronavirus en hoe ziet Amazon de toekomst van zijn business in ons land? Deze vragen komen aan bod tijdens de kick-off van Shopping Today.

Dutch E-commerce Week

Naast de presentatie van Amazon staan er nog meer bekende namen op het programma van Shopping Today, waaronder keynotes van Decathlon, Zooplus en wehkamp. Shopping Today is dit jaar onderdeel van de Dutch E-commerce Week, dat 28 en 29 oktober plaatsvindt. Woensdag 28 oktober is het de beurt aan twee andere e-commerce events: het Twinkle Marketplaces Event en het Crossborder Event. Op deze dag krijg je keynotes voorgeschoteld van onder meer John Lin (bol.com), NADUVI (winnaar van de Beste Starter Award), EDC Retail (bekend van EasyToys) en Beerwulf. Ook wordt diezelfde dag de nieuwe Twinkle100 onthuld.

Raadpleeg voor een compleet overzicht van alle presentaties, sessies, tickets en meer de site van de Dutch E-commerce Week.