Twinkle | Digital Commerce

Bever stelt nieuwe ceo aan

2020-09-28
1000562
  • [nieuws]
  • 1:07

Albert Scholte wordt per 1 oktober de nieuwe ceo van buitenwinkel Bever. Hij is afkomstig van Nike, waar hij in zijn laatste functie Europees eindverantwoordelijk was voor de Nike-business bij Foot Locker. Scholte volgt bij Bever Pieter Saman op, die recent is gestart als ceo van Gall & Gall.

Bij Bever wordt de 43-jarige Scholte verantwoordelijk voor het bestendigen van de financiële groei en het uitbreiden van de omnichannelstrategie. Frédéric Hufkens, ceo van de AS Adventure Group (moederconcern Bever, red.), is ervan overtuigd dat Scholtes brede retailervaring hieraan zal bijdragen. ‘Albert heeft de ideale achtergrond om Bever te leiden. Zijn internationale ervaring past in onze strategie om een optimale omnichannelervaring te bieden waarin klanten worden geholpen om op een duurzame manier te kunnen genieten van het buitenleven.’

Scholte kijkt op zijn beurt uit naar dit nieuwe hoofdstuk in zijn carrière. ‘De (online) winkels, de omnichannelvoordelen, het duurzame assortiment, de focus op advies, de expertise en service maken van Bever een uniek bedrijf dat niet makkelijk te evenaren is’, meent hij. Het bedrijf ‘verder laten excelleren’ is iets waar Scholte zich in gaat vastbijten bij Bever.

Lees ook: Nieuwe ceo voor Gall & Gall