Twinkle | Digital Commerce

Sunweb Group en Roompot gaan samenwerken

2020-05-25
1000562
  • [nieuws]
  • 1:26

Reisorganisatie Sunweb Group is een samenwerking aangegaan met vakantiewoningenaanbieder Roompot. Vanaf vandaag kunnen klanten van Sunweb Group Roompot-vakantiewoningen boeken in Nederland, België en Duitsland.

Roompot-vakantiewoningen kunnen vanaf vandaag geboekt worden bij Sunweb. Het gaat om woningen op 50 vakantieparken van Roompot in Nederland, België en Duitsland. De samenwerking tussen de twee partijen kwam tot stand door de grote toenemende vraag naar vakanties in eigen land, België en Duitsland. Sunweb Group en Roompot gaan een meerjarige samenwerking aan, die wellicht in de toekomst verder wordt uitgebreid.

Binnenlands

Voor Sunweb Group is het de eerste keer dat zij ook binnenlandse reizen aanbieden. Aanvankelijk ligt de focus op binnenlandse vakantiewoningen, maar zodra er meer mogelijkheden zijn om te reizen naar België en Duitsland, zal ook dit aanbod te boeken zijn.

Vliegreizen

Roompot bereidt zich daarnaast ook voor op een uitbreiding met vlieg- en skivakanties. Ze wachten eerst af tot vakantiegangers weer verder willen reizen. ‘Het ruime aanbod van Sunweb Group is voor de klanten van Roompot een sterke aanvulling op de vakantieparken en resorts. In de komende tijd zal verdere invulling worden gegeven aan de samenwerking,’ leest het persbericht.

Gevarieerder aanbod

Mattijs ten Brink, de ceo van Sunweb Group, vertelt in een persbericht: ‘Wij verheugen ons op een langdurige en strategische samenwerking met Roompot, waarmee vakantiegangers nu uit een nog gevarieerder aanbod kunnen kiezen. De vakantieparken van Roompot bieden voor ieder wat wils.’

Jurgen van Cutsem, de ceo van Roompot, vult aan: ‘Met de digitale krachten van Roompot en Sunweb Group kunnen we de vraag van onze gasten nog beter beantwoorden en van deze commerciële samenwerking een succes maken. We kijken er ook naar uit om het gevarieerde aanbod aan vlieg- en wintersportvakanties van Sunweb Group aan onze gasten te gaan aanbieden.’