Twinkle | Digital Commerce

Spotta's digitale platforms heten voortaan anders

2020-02-12
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Folderplatform Spotta verandert de naam van zijn app en online folderplatform naar Folders.nl. De naamsverandering is volgens het bedrijf een gevolg van een nieuwe strategische samenwerking met de digitale dienstverlener WePublish.

Spotta werd vorige week door PostNL verkocht aan beheermaatschappij Arcis. Toen werd duidelijk dat het merk Spotta gewoon zou blijven bestaan. Dat is ook het geval, alleen de eerder genoemde platforms veranderen van naam.

Volgens beide partijen gebruiken consumenten steeds vaker online folders en spelen ze er met de nieuwe naam op in. WePublish zal de innovatie en ontwikkeling van de digitale folder als de transformatie van folderplatform naar dataplatform op zich nemen, zo klinkt het.

Voor consumenten verandert er niet veel, zij kunnen nog steeds op dezelfde manier van het platform gebruikmaken. ‘Consumenten maken makkelijk een boodschappenlijstje en zien direct hoeveel producten “in de reclame zijn”. Natuurlijk kunnen zij nog steeds favoriete categorieën en winkel selecteren voor een overzicht van alle koopjes’, aldus WePublish.