Twinkle | Digital Commerce

Auping zet volledig assortiment online

2020-02-05
1000562
  • [nieuws]
  • 1:07

Het is vanaf vandaag voor consumenten mogelijk om het volledige assortiment van beddenfabrikant Auping op de webshop te bestellen.

Auping beschikt al langer over een webshop. Maar tot voor kort was daar een beperkt aanbod te vinden. Nu is alles wat in de winkel te koop is, ook online te verkrijgen. ‘Dit geldt ook voor al onze bedden in alle soorten, maten en uitvoeringen. Het gaat om miljoenen combinaties’, stelt directeur customer experience Joris Broekmans na vragen van Twinkle.

In een interview met zustertitel CustomerFirst liet Broekmans al weten dat Auping ‘begin dit jaar’ het volledige assortiment op de webshop zou gaan aanbieden. Dit blijkt dus vandaag het geval te zijn.

Ook shoppen in configurator

Het blijft echter niet alleen bij een uitbreiding van het online aanbod. Auping beschikt namelijk sinds vorig jaar over een heuse configurator, waarmee consumenten hun bed middels meerdere componenten kunnen samenstellen. Tot op heden was het alleen nog niet mogelijk om die configuratie daadwerkelijk aan te schaffen. Maar ook dat is nu mogelijk, stelt Broekmans.

Tot slot bleek ook uit het interview dat Broekmans met CustomerFirst had dat Auping bezig is om ook buitenlandse webshops te lanceren. Een eerste versie van de Duitse webshop staat inmiddels online. Binnenkort komt er ook een aparte webwinkel voor de Belgische markt.

Lees ook: 'Digitaal bedden ontwerpen bij Auping' (Twinkle 8 2019)