Twinkle | Digital Commerce

Instacart heeft nu ook een maaltijddienst

2020-01-28
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

Bij boodschappendienst Instacart is het nu niet meer alleen mogelijk om boodschappen te bestellen. Je kunt er ook maaltijden samenstellen.

Met Instacart Meals kunnen consumenten – vooralsnog alleen in Florida – broodjes samenstellen. Op een soortgelijke manier als bij ketens als Subway. De dienst werkt daarvoor samen met supermarkt Publix. ‘Op bestelling gemaakte maaltijden bieden een verse, gemakkelijke en meer betaalbare optie in een druk leven’, schrijft het bedrijf in een blog.

De broodjesservice is nu nog in enkele filialen van Publix beschikbaar, maar wordt de komende maanden verder uitgebreid. Het systeem om de broodjes samen te stellen is geïntegreerd in de bestaande bestelomgeving, waardoor het dus mogelijk is om dit met elkaar te combineren.

Het is niet bekend of de maaltijddienst ook beschikbaar is bij de pickup points van Instacart. Die divisie werd drie jaar geleden opgericht en is inmiddels goed voor de meeste groei bij het bedrijf. Instacart Pickup is nu beschikbaar in ongeveer vijftienhonderd winkels in Amerika. Het is de bedoeling dat de dienst straks heel Amerika dekt.