Twinkle | Digital Commerce

Flinders en Decorette slaan handen ineen

2019-07-17
1000562
  • [nieuws]
  • 0:58

Woonwinkel Flinders gaat met franchiseformule Decorette online en offline een samenwerking aan.

In september zal er een Decorette shop-in-shop toegevoegd worden in de Flinders-winkel in Zaandam. Beide ondernemingen willen op deze manier de consument een totaaloplossing aanbieden op het gebied van interieur, meldt RetailTrends. ‘Je moet daar zijn waar de consument is, zei Decorette-directeur Angela van Dongen eerder.

De online samenwerking werkt twee kanten op’, zegt Flinders-ceo en oprichter Geert-Jan Smits in een reactie aan Twinkle. ‘We kunnen aanhaken bij de merkportfolio van Decorette, als je kijkt naar bijvoorbeeld raamdecoratie en vloeren. We worden een franchiser. Daarnaast krijgen we een plek op de website van Decorette, een eigen webshop waar we klanten vooral kunnen helpen in de oriëntatiefase. Veel producten zijn adviesgevoelig. Dus voor de aanschaf van veel producten kunnen mensen naar de winkel.’ Net als de shop-in-shop zal de samenwerking online half september van start gaan.

Flinders won in maart een Shopping Award in de categorie ING Home & Living en staat op nummer 156 in de Twinkle100 Het heeft naast een webshop een winkel in Zaandam, een designstudio in Gent en een café in Groningen.

Decorette is onderdeel van retailservice-organisatie Euretco en heeft 48 winkels.