Twinkle | Digital Commerce

Otto Now stapt in de B2B-markt

2019-05-28
1000562
  • [nieuws]
  • 0:57

Verhuurplatform Otto Now breidt zijn aanbod uit richting de B2B-markt. Ook zakelijke klanten kunnen nu meubels of elektrische producten huren. Daarnaast kan men nu ook gehuurde producten kopen.

Het verhuurplatform voor huishoudproducten werd 2,5 jaar geleden gelanceerd door voormalig postordericoon Otto.

Tot nu toe konden alleen eindgebruikers meubels of elektrische producten van Otto Now huren. Nu dus ook zakelijke klanten. De nieuwe service is in eerste instantie bedoeld voor eenmanszaken en freelancers. Als de reacties op de nieuwe dienst positief zijn, zal het aanbod meer op deze doelgroep worden afgestemd, zegt Sören Nilsson, mede-oprichter van Otto Now.

Kortere huurperiode

Otto Now biedt nu ook de mogelijkheid om producten slechts een maandlang te huren. Tot nu toe was de minimale huurperiode drie maanden. Nu kunnen mensen bijvoorbeeld een camera voor een maand huren voor gebruik in de zomervakantie, zo geeft Internetworld als voorbeeld.

Producten kopen

Klanten kunnen de producten ook kopen als ze dat willen. De eerder betaalde huurbedragen worden dan van de aankoopprijs afgetrokken. Otto Now kondigde ook aan zijn assortiment met kindermeubels uit te breiden.