Twinkle | Digital Commerce

Welke e-commerce bedrijven excelleren over de grens?

2019-04-19
1335635
  • 1:30

Op het CrossBorder Event van Twinkle en Dexport wordt begin oktober de nieuwe CrossBorder Top 30 van snelste internationale groeiers bekend. De CrossBorder Award lauwert de beste internationale marketingcampagne.

De ranglijst en de award zetten internationaal snel groeiende annex goed presterende Nederlandse e-commerce bedrijven in de schijnwerpers.

CrossBorder Top 30

De CrossBorder Top 30 rangschikt bedrijven op hun omzetontwikkeling over de grens. Wie wordt er na GoCustomized, ProFlags en DisQounts International de vierde lijstaanvoerder? De inschrijving staat open voor bedrijven die in 2017 al minimaal 100.000 euro omzet boekten over de grens. Maatgevend voor de ranking is de procentuele internationale omzetgroei in 2018.

Meer informatie over de CrossBorder Top 30.

CrossBorder Award

Voor de tweede keer wordt op het jaarlijkse event in Utrecht de CrossBorder Award uitgereikt, een prijs voor de beste internationale (b2c) marketingcampagne. Er moeten minimaal twee marketingmiddelen zijn ingezet en de campagne moet aantoonbare (verkoop)resultaten hebben opgeleverd. De genomineerden presenteren hun case aan een vakkundige jury waarna de award wordt uitgereikt op het CrossBorder Event. Vorig jaar was Fatboy de eerste winnaar van de prijs, waarvooor ook Amsterdenim, Body & Fit, Eurail en North Sails waren genomineerd.

Meer informatie over de CrossBorder Award.

CrossBorder Event
Het zevende CrossBorder Event vindt plaats op donderdag 3 oktober in Mereveld, een voormalige boerderij bij Utrecht. Thema: Your next move. Naast het plenaire programma met keynote speakers, is er in drie verschillende tracks specifieke aandacht voor e-commerce, brands en marketplaces. Ben van der Burg is dagvoorzitter. Tot de eerste bevestigde sprekers behoren Jacco Oosterhof (e-Lusious/Koffievoordeel), Wouter Smeets (Daelmans Stroopwafels) en Tom Pragt (bakker.com). Ook Andreas Giese van medeorganisator Dexport en Bas Urlings van groeikampioen DisQounts International komen aan het woord.