Twinkle | Digital Commerce

Webshop voor rapper Lil´ Kleine

2019-03-08
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Rapper Lil´ Kleine, artiestennaam voor Jorik Scholten, heeft een eigen webshop gelanceerd. In de shop verkoopt de rapper zijn eigen kledinglijn Jorik.

De shop Jorik.com was vooralsnog alleen te bezichtigen door een groep fans die daarvoor een toegangscode kregen. Sinds gisteren is de site voor iedereen beschikbaar.

Kledinglijn Jorik is volgens de rapper helemaal aangesloten op de jongvolwassene die mode voor zowel luxe als dagelijks comfort zoekt, meldt MarketingTribune. ´Die mindset wil ik overbrengen. Kleding voor in het vliegtuig tot aan een chique restaurant en in de club tot aan de zondagmiddagbrunch met vrienden en familie.´

Instagram

Opvallend is dat de webshop maandelijks even zijn deuren sluit om de collectie te updaten. De items zijn dan ook tijdelijk beschikbaar. Levering wordt gedaan door DHL. De website is ontwikkeld door Ask Phill, die ook de shop van online parfumwinkel Parfumado onder zijn hoede heeft. De shop heeft een eigen Instagram-account, maar wordt ook gevoed door het account van de rapper zelf met anderhalf miljoen volgers.