Twinkle | Digital Commerce

Coolblue bezorgt witgoed ook in tijdvakken

2019-03-25
1000562
  • 0:59

Consumenten die witgoed bij Coolblue kopen, kunnen nu kiezen uit verschillende tijdsvakken bij de bezorging. De elektronicawinkel introduceert een tijdvakkeuze in deze categorie.

De klanten kunnen kiezen uit ’s ochtends tussen 7:30 uur en 12:00 uur, ’s middags tussen 12:00 uur en 17:00 en ’s avonds tussen 17:00 uur en 23:00 uur. Gunstig voor de consument, stelt beginbaas Pieter Zwart. ‘Ze weten precies hoe laat we komen en hoeven niet meer de hele dag vrij te nemen.’

De nummer 2 van de Twinkle100 hanteert verschillende bezorgkosten voor de tijdvakken. De prijs is afhankelijk van de dag en het tijdvak dat wordt gekozen, meldt een woordvoerder. Bezorgkosten zijn vanaf 9 euro.

Op de hoogte

De avond voordat de consument de wasmachine wil ontvangen, ontvangt hij een sms binnen welke uur hij de bestelling kan verwachten. Op de bezorgdag zelf worden ze ook met een sms op de hoogte gebracht van de bezorgtijd. Daarnaast worden ze, als gebruikelijk, een half uur voor de bezorging gebeld.

De tijdvakkeuze is voor nu alleen in Nederland beschikbaar. Vanaf half april moet dit ook voor Belgische consumenten beschikbaar zijn.