Twinkle | Digital Commerce

Amazon opent winkel voor goed beoordeelde producten

2018-09-27
1000562

Vandaag opent Amazon een speciale winkel in New York waarin het alleen producten verkoopt die goed beoordeeld zijn, goed lopen, of nieuw in het assortiment beschikbaar zijn.

De winkel, die de naam ‘Amazon 4-star’ heeft meegekregen, geldt volgens Amazon als ‘reflectie van de klanten’: ‘Wat ze graag kopen en van welke producten ze houden.’

Most Wished For

Het assortiment in de shop bestaat voor nu uit populaire artikelen uit onder meer de categorieën: electronica, speelgoed, boeken en games. In de winkel bevinden zich verschillende secties, zoals ‘Most Wished For’: producten die het meest op een wensenlijst worden geplaatst, maar ook ‘Frequently Bought Together’ en ‘Amazon Exclusives’. Op de prijskaartjes die aan de artikelen gekoppeld zijn, staat ook de beoordeling en het aantal reviews.

Volgens de e-tailgigant is de gemiddelde beoordeling van de producten in het assortiment 4.4 sterren. De producten die in de winkels te vinden zijn, zouden bij elkaar goed zijn voor anderhalf miljoen 5-sterren beoordelingen.