Twinkle | Digital Commerce

Doorstart voor Men At Work

2018-08-01
1000562
  • [nieuws]
  • 1:00

Modeketen Men At Work is gered. Victory & Dreams Holding, het moederbedrijf van onder meer Miller&Monroe, heeft het bedrijf overgenomen.

Dat meldt de holding in een persbericht. Men At Work werd in juni failliet verklaard. De curator meldde kort na het faillissement dat een doorstart op korte termijn moest worden geregeld. Het bedrijf gaat voor nu door met tien vestigingen. Uiteindelijk is het de bedoeling om met zoveel mogelijk vestigingen door te gaan zodat werknemers hun baan kunnen behouden. Voor het faillissement had Men At Work 27 winkels in Nederland en 3 in België, daar waren er nadat het bedrijf over de kop ging nog 19 van over.

Webwinkel

De webshop van Men At Work blijft voorlopig nog even dicht. In oktober is het de bedoeling dat consumenten weer online bestellingen kunnen plaatsen. Klanten die voor het faillissement online orders hebben geplaatst, maar niet geleverd hebben gekregen, krijgen na de heropening van de webwinkel de optie om iets anders uit te zoeken.

Men At Work leed al jaren verliezen onder eigenaar Varova Fashion. Vorig jaar september kocht Van Gelderen, oprichter van de formule, de keten voor een symbolisch bedrag terug.