Twinkle | Digital Commerce

'Game changer' JuriDox lanceert internationale webshop

2018-08-10
60663412
  • [nieuws]
  • 1:01

Juridisch 'warenhuis' JuriDox is vanaf nu ook internationaal actief. De Amsterdamse start-up maakt met behulp van een Engelstalige tool juridische documenten online beschikbaar in verschillende talen.

JuriDox, opgericht in 2017 door adviesbureau ICTRecht, betitelt de stap als 'het startschot van onze internationale expansie'. Die roadmap bevat de ambitie van Europees marktleiderschap binnen enkele jaren. JuriDox belooft een diversiteit aan beschikbare talen; momenteel staan er Engelse en Nederlandse documenten in de nieuwe webshop.

De start-up ontving afgelopen maart de Game Changer Award tijdens de zeventiende editie van de Shopping Awards; volgens de vakjury breekt de dienstverlener 'de traditionele beschermde markt open'.

Per stuk op maat

Klanten kunnen bij JuriDox documentatie op maat bestellen. Daarvoor werkt het bedrijf samen met kennispartners en verzorgt zelf de benodigde software en het platform. Ondernemers hoeven daardoor geen consultant te raadplegen en betalen per afgenomen document een vaste prijs.

Tijdens het CrossBorder Event, dat plaatsvindt op donderdag 6 september in het Utrechtse Mereveld, spreken onder meer Marc Scholten (Beerwulf) en Sylvia Vroklage (Wijnvoordeel) over de trends en kansen op het gebied van grensverleggende e-commerce.