Twinkle | Digital Commerce

DHL Game Changer Award naar JuriDox

2018-04-03
1600800
  • [nieuws]
  • 1:18

JuriDox verlaat Grand Hotel Huis ter Duin met de DHL Game Changer Award. De online databank voor juridische documentatie werd door de vakjury geprezen voor zijn disruptieve rol.

De DHL Game Changer Award beloont het meest innovatieve, verrijkende Nederlandse e-commerce initiatief van het laatste jaar. Uit de ingezonden cases werden Capayable, JuriDox en RoadGuard genomineerd door de vakjury. Het keurkorps beoordeelde de kanshebbers vanmiddag in Huis ter Duin, waar ze met passie hun ondernemersverhaal vertelden.

Met het winnen van de Award laat JuriDox genomineerden Capayable en RoadGuard achter zich en neemt het bedrijf het stokje over van Fietskoeriers.nl, de winnaar van vorig jaar.

Jury-oordeel

De jury vond JuriDox 'op diverse fronten vernieuwend. Een echte game changer, die drempels wegneemt voor kleine ondernemers, die graag willen starten en op deze wijze relatief eenvoudig en goedkoop ontzorgd worden. Juridox breekt de traditionele beschermde markt open door die toegankelijk te maken met borging van kennis. Het systeem biedt ondernemers zekerheid. Iedereen kan een webwinkel beginnen, maar niet iedereen kan de kosten voor de juiste juridische documentatie opbrengen. JuriDox democratiseert de mogelijkheid tot handel.'

Online juridisch warenhuis

Juridox, het 'online warenhuis voor juridische documentatie', biedt voor een vast bedrag dat vooraf gecommuniceerd wordt, documenten op maat voor organisaties. De groeiplannen, die de jury schaalbaar acht, houden onder meer het marktleiderschap in Europa in binnen enkele jaren.

In ons dossier lees je meer over prijswinnaars, genomineerden en uitreiking van de Shopping Awards 2018.