Twinkle | Digital Commerce

Reichelt Elektronik richt vizier op Nederlandse consument

2018-03-06
1000666
  • [nieuws]
  • 0:49

Reichelt Elektronik, één van Europa's grootste distributeurs voor electronica en IT-technologie, wil zich middels een Nederlandstalige webshop en klantenservice meer gaan richten op de Nederlandse consument.

Het bedrijf heeft al webshops in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Polen. Nu komt daar dus Nederland bij.

Ulf Timmermann, managing directeur van Reichelt Elektronik: 'Voor Nederland richten we ons op een b2b-doelgroep en professionele b2c-consumenten, die op zoek zijn naar het meest uitgebreide elektronicaportfolio in de markt. In de shop kunnen ze al hun favoriete producten verzamelen in hun winkelmandje en deze eenvoudig in één keer afrekenen.'

Uitgebreid assortiment

Op de webshop van Reichelt Elektronik kunnen consumenten kiezen uit een assortiment van 90.000 artikelen, variërend van componenten en pc's tot gereedschap en randapparatuur. Daarnaast kunnen consumenten vanaf nu telefonisch of per mail contact opnemen met de Nederlandse klantenservice. Reichelt Elektronik richt zich op professionals en consumenten.