Twinkle | Digital Commerce

Supermarkt Poiesz koopt maaltijdbezorger

2018-03-06
980494
  • [nieuws]
  • 0:55

Poiesz en maaltijdbezorger Van Smaak, die sinds november thuislevert voor de supermarktketen, trekken voortaan samen op: Poiesz koopt alle aandelen van de maaltijdenservice.

Die waren tot nu toe in handen van Stichting Kwadrantgroep, een regionale zorginstelling in Friesland. Van Smaak blijft maaltijden bezorgen voor zijn voormalige eigenaar, ook blijven alle medewerkers in dienst. Poiesz, dat sinds enkele maanden boodschappen thuisbezorgt met Van Smaak en daartoe een webshop opende, bouwt die activiteiten de komende tijd verder uit.

Thuis en op het werk

'De smaak van het Noorden gratis thuisbezorgd, boodschappen en maaltijden voor thuis en op het werk', luidt de slogan waarmee beide partijen de regio intrekken. Die impliceert een combinatie van b2c- en b2b-activiteiten. Poiesz hoopt met de aankoop van de bezorgdienst verkoop van boodschappen en levering van maaltijden te koppelen.

Ook supermarktketen Hoogvliet maakte onlangs bekend thuisbezorging van boodschappen te intensiveren. Dat gebeurt in de kernregio Den Haag en omstreken.