Twinkle | Digital Commerce

Schoonmakers Helpling bepalen zelf uurtarief

2018-01-30
1000562
  • [nieuws]
  • 1:01

Online schoonmaakbedrijf Helpling laat zijn huishoudelijke hulpen voortaan zelf het uurtarief bepalen waarvoor zij willen werken. 

Sinds de start van het platform in 2014 kunnen de schoonmakers al zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel uur zij werken. Daar komt nu het uurtarief bij.

Persoonlijk boeken

Volgens het platform kunnen klanten nu beoordeling, schoonmaakervaring en uurtarief meenemen bij het kiezen van een schoonmaker. De keuze wordt daarmee persoonlijker. 'We zijn constant bezig met het verbeteren van ons platform en luisteren hierbij ook vooral naar wensen van de gebruikers. De mogelijkheid tot vrije prijzen is daarom een logische vervolgstap in de ontwikkeling van ons platform', vertelt Michelle van Os, managing director van Helpling Nederland.

Actief in meerdere landen

Helpling ging in 2014 van start in Duitsland en breidde als snel uit naar Nederland, Frankrijk, Oostenrijk en Zweden. Bij het bedrijf worden gekeurde schoonmakers aan klanten gelinkt, die een poetser kunnen inhuren op basis van werkzaamheden en het aantal uren.

Lees ook: 'Life: Helpling's Michelle van Os' (Twinkle 9 2017)