Twinkle | Digital Commerce

Sloggi komt met eigen Nederlandse webshop

2017-10-11
1100618
  • 0:53

Ondergoedmerk Sloggi opent eigen webwinkels, onder andere voor Nederlandse consumenten. De eerste vier Europese markten hebben inmiddels hun eigen Sloggi-shop, in andere landen verloopt de digitale verkoop nog via moederbedrijf Triumph.

Sloggi verkoopt al enige jaren online via de webshop van Triumph aan klanten in tien verschillende landen. Nu is het tijd om op eigen benen te staan; Groot-Brittannië, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk trappen een Europese expansie af.

Tweede lijst

Nederland behoort tot de tweede lijst met markten, net als Zwitserland, Italië, Polen, Denemarken, Zweden en België. Die shops moeten voor het einde van het jaar geopend zijn. De webshop draait op hetzelfde platform als de site van Triumph en is responsive. De verzending is vaak gratis voor orders boven de 50 euro. Alleen in de UK is bezorging standaard kosteloos.

Sloggi Amsterdam

Sloggi’s toekomstige online verkoopkanaal komt enkele maanden na de opening van een nieuwe fysieke Triumph-winkel in Amsterdam, waarin Sloggi een plek heeft. De Kalverstraat heeft er sinds een aantal weken een filiaal vol ondergoed en badkleding bij.