Twinkle | Digital Commerce

Modemusthaves.com stopt ermee

2017-09-07
1686947
  • [nieuws]
  • 1:03

Modemusthaves.com sluit zijn digitale deuren. Oprichtster Elise van Wonderen vindt het tijd om te stoppen, ‘op het hoogtepunt’. Het bedrijf zou het afgelopen jaar zijn beste boekjaar sinds de oprichting in 2011 hebben beleefd.

‘Het gaat zeker niet om financiële nood’, benadrukt Van Wonderen aan FashionUnited. ‘Er zit nog steeds heel veel potentie in, daar ligt het niet aan.’ De eigenaresse vindt het echter zelf tijd om te stoppen, hoewel zij een verkoop niet uitsluit.

Beslissing

‘En dan, dan komt er dus die dag waarop alle dromen zijn uitgekomen en alle doelen, hoe gek ze soms ook waren, zijn behaald. Wat doe je dan?’, schrijft Van Wonderen op de website. ‘Heel hard nadenken en alle mogelijke opties onderzoeken, uitdenken en afstrepen. Totdat je bij de conclusie komt dat stoppen op het hoogtepunt eigenlijk de allerbeste beslissing is. Een beslissing gemaakt vanuit het hart, vanuit het streven om dit bedrijf te runnen vol passie, van de eerste tot de laatste dag.’

Pop-up store

Wanneer Modemusthaves.com op slot gaat, is nog onbekend. De modewebsite houdt een uitverkoop waar in ‘elke ronde’ de kleding en accessoires goedkoper worden voor klanten. Op fysiek vlak was het platform twee keer te vinden in een Amsterdamse pop-up store. 

Lees ook:
Fashiolista halfjaar na overname op slot (8-8-2017)