Twinkle | Digital Commerce

GoCustomized wil eigen winkel met printoplossing

2017-09-11
1024575
  • 1:08

GoCustomized wil volgend jaar een eerste fysieke winkel openen waarin het producten als telefoonhoesjes binnen vijftien minuten gepersonaliseerd print. ‘Het is in ieder geval een voorwaarde dat we daar ter plaatse kunnen printen, waardoor er nauwelijks wachttijd is voor klanten’, aldus oprichter Michiel van de Plassche.

Hij sprak gisteren als lijstaanvoerder van de CrossBorder Top 30 2016 tijdens het CrossBorder e-commerce Event in Utrecht over de toekomst van zijn hardgroeiende bedrijf.

Whitelabel oplossing

De fysieke plannen staan voor 2018, aldus Van de Plassche. Hij filosofeerde onder andere over de mogelijkheid om zijn printoplossing onder CustomConcepts bij andere retailers in de winkels te plaatsen. Deze whitelabel oplossing kan partners dan helpen in het versnellen van hun gepersonaliseerde printservice voor producten.

B2b-diensten uitbreiden

Het huidige boekjaar gebruiken Van de Plassche en zijn team om onder andere het b2b-netwerk uit te breiden. ‘We willen meer resellers en merken aansluiten’, zegt hij. ‘En we leveren ook corporate diensten, zoals customized telefoonhoesjes aan het personeel van een bedrijf.’

Hoesjemaken in vier talen

Verder is GoCustomized dit jaar live gegaan in de Verenigde Staten en is dochterbedrijf Hoesjemaken.nl in de afgelopen drie maanden dedicated gelanceerd in vier landen: Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje en Frankrijk. ‘Hier hadden we geen extra FTE voor nodig’, aldus Van de Plassche. ‘We doen alles met onze eigen mensen.’

Lees ook:
‘Crossborder e-commerce moet je ook gewoon leuk vinden’ (8-8-2017)