Twinkle | Digital Commerce

Twentse start-up bezorgt luxe driegangendiners

2017-09-06
1000562
  • [nieuws]
  • 1:11

Inwoners van Dinkelland, Oldenzaal en Tubbergen kunnen via het nieuwe dineren.nl, initiatief van de Twentse ondernemer Ton Marsman, binnenkort driegangendiners laten thuisbezorgen, inclusief porseleinen servies en bestek.

Marsman, die eerder Webprint.nl, Kookland.nl en Conrad Nederland opzette, wil de luxe dinerdienst zo gauw mogelijk landelijk beschikbaar maken. 'Daarbij richten we ons eerst op de Randstad, met steden als Utrecht en Amsterdam', vertelt topkok Henk Bronswijk aan de Twentse courant Tubantia.

Dinerbox

Diners die vóór 16.00 besteld worden, levert de maaltijdbezorger nog dezelfde avond aan huis. Consumenten hebben de keuze uit diverse voor-, hoofd-, bij- en nagerechten, sauzen, groenten, vis en vlees. De maaltijden worden geserveerd in speciale dinerboxen op porseleinen borden, voorzien van bestek en servetten. Ook de afwas neemt het bedrijf voor zijn rekening: de boxen worden, inclusief bestek en servies, afgehaald op een vooraf aangekondigde ophaaltijd. Elke eter kan een eigen gerecht bestellen.

'Eerlijk eten'

'Alle gerechten worden ambachtelijk en met gebruik van verse ingrediënten bereid, zoveel mogelijk biologische en van lokale leveranciers. Wij houden van eerlijk eten', verklaart het Twentse bedrijf. Dineren.nl biedt gerechten vanaf 7 euro en vraagt 3 euro bezorgkosten.

Luxe maaltijdbezorgers

De Nederlandse markt voor luxere maaltijdbezorging kent al diverse spelers: zo is er Directlyfrom.nl, dat producten voor 'de top van de horeca en gastronomie’ uitserveert, maar ook maaltijdbezorger Deliveroo die restaurantmaaltijden uit het hogere segment thuisbezorgt bij consumenten.