Twinkle | Digital Commerce

Ecurring ontzorgt bedrijven bij het incasseren van abonnementsgelden

2017-05-28
180101
  • [nieuws]
  • 2:09

Ecurring en PSP Mollie hebben een applicatie ontwikkeld waarmee bedrijven eenvoudig abonnementen kunnen beheren, incasseren en opvolgen. Ze bieden hiermee een oplossing voor de betaling van bijvoorbeeld fitnessabonnementen en kinderdagverblijven, maar ook voor e-commerce abonnementen zoals de bekende boodschappenkratjes. Eén van deze organisaties is start-up Chef Ali, die de applicatie als eerste in gebruik nam.

Verlost van administratieve rompslomp met eCurring
Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Je wil je dan ook niet onnodig zorgen maken over betalingen van klanten. Zeker als het gaat om terugkerende betalingen voor abonnementen is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een goed systeem. Het ontwikkelen van een dergelijk proces is voor veel bedrijven een complexe uitdaging. De behoefte aan een handige applicatie voor het incasseren van abonnementsgelden is daardoor groot. Met de komst van eCurring worden ondernemers ontzorgd van de totale financiële afhandeling, klantbeheer en facturatie.

Incasseren, beheren en opvolgen in één applicatie
Met de full-service applicatie van eCurring kunnen gebruikers alle facetten van hun abonnementenportfolio beheren. Zo verstuurt de applicatie automatisch facturen en vindt er automatisch opvolging plaats indien een incasso mislukt. Het overzichtelijke dashboard zorgt er bovendien voor dat gebruikers realtime inzage hebben in statistieken zoals omzet, abonnees, succesratio en prognose van de omzet voor de komende maanden.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.ecurring.com.

Maaltijdbox Chef Ali enthousiaste gebruiker
Een startup die veel baat heeft bij de applicatie van eCurring is Chef Ali. Chef Ali is een nieuw concept waarbij er op abonnementsbasis Halal maaltijdboxen verstuurd worden. Het concept van Chef Ali vroeg om een financiële partner waarmee op een eenvoudige en snelle manier terugkerende betalingen kan innen.

“Toen we startten met Chef Ali kwam er veel op ons af, zoals het organiseren van het transport, het samenstellen van de maaltijdbox en het opbouwen van naamsbekendheid. De applicatie van eCurring zorgt ervoor dat we ons over de betalingen geen zorgen hoeven te maken.” Aldus Aissa Zarioh, mede oprichter Chef Ali.

Over eCurring
eCurring is gespecialiseerd in het verwerken van abonnementsgelden via automatische incasso. Via de applicatie van eCurring worden ondernemers ontzorgd van de totale financiële afhandeling, klantbeheer en facturatie.

Over Mollie
Mollie is een vooruitstrevende Nederlandse Payment Service Provider, met in totaal ruim 30.000 actieve klanten. De missie van Mollie is om online betalen simpel en betrouwbaar te maken. Klanten betalen bij Mollie enkel per transactie. De unieke API maakt bovendien het mogelijk om online betalingen moeiteloos in iedere webshop en ieder platform te integreren. Voor ieder type organisatie en van eenmalige betalingen tot abonnementen. Klanten zijn o.a. Unicef, Douwe Egberts, Ticketswap, Deliveroo, Lightspeed, ANWB en ID&T.

Dit is een ingezonden artikel van eCurring en staat los van de redactie van Twinkle.