Twinkle | Digital Commerce

Failliet Tuinmeubelen.nl heeft nieuwe eigenaar

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:04

Het onlangs failliet verklaarde Tuinmeubelen.nl heeft een nieuwe eigenaar gevonden in Products at Work. De webshop wordt daarmee toegevoegd aan het portfolio met de merken Loungeset.nl, Loungeset.be, Tuinset.nl en Tuinset.be.

De eigenaar van Tuinmeubelen.nl, Bukatchi B.V., vroeg op 8 oktober faillissement aan als gevolg van ‘verkeerde inkoop, een groot verloop van het personeel en een lage omzet in 2016 door een voorjaar met slecht weer’. Dochteronderneming Outdoor Lifestyle Products B.V., die via Tuinmeubelen.nl online verkocht, werd daarmee ook opgedoekt.

Twinkle100
Tuinmeubelen.nl noteerde in 2015 een Nederlandse online omzet van 1,5 miljoen euro, zo liet het Twinkle eerder dit jaar weten. Daarmee viel het bedrijf buiten de Twinkle100.

Nieuwe webwinkel
Products at Work wil zijn nieuwste aanwinst - gekocht op 20 oktober - de komende tijd transformeren door onder andere een (mobiele) webwinkel in 2017 klaar te hebben. De shop moet er in dat jaar voor zorgen dat de omzet van Products at Work met minimaal 200 procent stijgt, voorspelt het bedrijf in een persbericht.

Showroom
Tuinmeubelen.nl heeft een showroom in Naarden, waar ook klanten van Loungeset.nl en Tuinset.nl de producten in het echt kunnen bekijken. Orders boven de 50 euro worden gratis thuisbezorgd in Nederland en België.