Twinkle | Digital Commerce

Vente-Exclusive.com neemt Deense concurrent over

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:53

Vente-Exclusive.com heeft zijn Deense concurrent Designers & Friends overgenomen. Daarmee wil het bedrijf een stevigere positie krijgen op de Scandinavische markt, en in Denemarken in het bijzonder.

Designers & Friends behoudt zijn eigen management, staat in een persbericht. ‘De verwerving van het meerderheidsbelang in Designers & Friends past in onze strategie om onze activiteiten uit te breiden in Noord-Europa’, aldus Jacques-Antoine Granjon, ceo en oprichter van de Vente-privee Group.

Vente-Exclusive.com voor Benelux
Vente-Exclusive.com is sinds een jaar in handen van het Franse Vente-privee.com. Nederlandse klanten van Vente-privee.com kunnen nu alleen nog terecht op het van oorsprong Belgische Vente-Exclusive.com. Sinds maart is de site de portal voor de Benelux. Ook kwamen de Spaanse ‘copycat’ Privalia en het Zwitserse Eboutic.ch de afgelopen tijd in handen van het Franse bedrijf.

Groei door overnames
Vente-privee.com heeft in het recent afgesloten boekjaar een omzet gerealiseerd van 2,5 miljard euro. Dit is een stijging van 47 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.