Twinkle | Digital Commerce

Video vrijdag: enveloppen verkopen in tien landen

2017-05-27
180101
  • [video]
  • 0:59

Elke vrijdagmiddag vindt u hier een relevante video over e-commerce, met een korte toelichting van de redactie. In deze aflevering van de rubriek ‘Video Vrijdag’ hoort u hoe Enveloppenland.nl succesvol onderneemt over de grens.

Omzetspreiding, eenvoudige assortimentsuitbreiding en rendabele marktintroducties. Zomaar drie voordelen van cross-border e-commerce volgens directeur Philip Steens. Hij staat met zijn bedrijf genoteerd in de Cross Border top 30, de lijst met Neerlands snelst groeiende online ondernemers over de grens. 

In de video hieronder, gemaakt door 25 EPS Videoproducties in opdracht van Dexport en DPD, vertelt Steens over zijn ervaringen met verkopen over de grens. Waar moet je aan denken? Hoe richt je klantcontact in? Wat zijn de do’s en, misschien nog wel belangrijker, de don'ts?

In een andere video uit dezelfde reeks vertelt Rick Molenaar over de internationale ambitie van Helloprint. Ook dat bedrijf staat genoteerd in de eerste Cross Border top 30, die op 7 september wordt gepresenteerd tijdens het Cross Border e-commerce Event in Utrecht.