Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe CrossBorder Top 30 in de maak

2020-04-08
1600900
  • 1:13

Op het CrossBorder Event van Twinkle en Dexport wordt op 1 oktober de nieuwe CrossBorder Top 30 van snelle internationale groeiers bekend.

De ranglijst zet Nederlandse e-commerce bedrijven die goed presteren over de grens, in de schijnwerpers. Hetzelfde geldt voor de CrossBorder Award, die opnieuw zal worden uitgereikt. Deze onderscheiding lauwert de beste internationale marketingcampagne.

CrossBorder Top 30

De CrossBorder Top 30 rangschikt bedrijven op hun omzetontwikkeling over de grens. Wie wordt er na GoCustomized, ProFlags, DisQounts International en Beerwulf de vijfde lijstaanvoerder? De inschrijving staat open voor bedrijven die in 2018 al minimaal 100.000 euro omzet boekten over de grens. Maatgevend voor de ranking is de procentuele internationale online omzetgroei in 2019.

Meer informatie over de CrossBorder Top 30.

CrossBorder Award

Voor de derde keer wordt op het jaarlijkse event in Utrecht de CrossBorder Award uitgereikt, een prijs voor de beste internationale (b2c) marketingcampagne. De genomineerden presenteren hun case aan een vakkundige jury, waarna de award wordt uitgereikt op het CrossBorder Event. Rituals won de onderscheiding vorig jaar, Fatboy won in het najaar van 2018 de eerste CrossBorder Award (inschrijven kan binnenkort).

Voorbeeldbedrijven

Dexport heeft onder de naam 'De Doorbraak' een serie video-interviews gemaakt over voorbeeldbedrijven in de laatste CrossBorder Top 30. Je kunt ze bekijken via de links hieronder.