Twinkle | Digital Commerce

Drie e-commerce events gebundeld in één week

2020-08-26
1000562
  • [nieuws]
  • 1:24

BBP Media organiseert dit jaar eenmalig, in samenwerking met branchevereniging Thuiswinkel.org en Dexport, de Dutch E-commerce Week.

Dit driedaagse event vindt 28, 29 en 30 oktober plaats in evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht. De Dutch E-commerce Week bundelt drie e-commerce events, respectievelijk het Twinkle Marketplaces Event (28 oktober), Shopping Today (29 oktober), en het Crossborder Event (30 oktober).

Deze events zouden normaal gesproken op andere data en – behalve Shopping Today – op andere locaties plaatsvinden. Vanwege de covid-19-pandemie heeft de organisatie besloten om deze events te bundelen en te centraliseren op één locatie: DeFabrique in Utrecht. Op deze locatie kunnen de RIVM-maatregelen beter worden gehandhaafd, en is er plaats voor meer bezoekers. Wel geldt er een maximum aantal bezoekers per dag.

Peter van Balsfoort, algemeen directeur van BBP Media: ‘Een live event organiseren in deze "vreemde" periode is voor ons erg spannend. Wij zullen er alles aan doen om zo veilig mogelijk alle ins en outs op het gebied van online retail voor te kunnen schotelen. Op deze manier kunnen we onze ervaringen van de afgelopen periode eindelijk weer face to face delen met vakgenoten.’

Wijnand Jongen, Directeur van Thuiswinkel.org: ‘We zijn enorm blij dat we de Dutch E-commerce Week kunnen organiseren, dit doen we uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Het mooie van deze week is dat de bezoeker zelf een dag naar keuze bezoekt en écht kennissessies volgt op zijn of haar vakgebied.’

Twinkle100

De verplaatsing en bundeling van de events heeft ook gevolgen voor de jaarlijkse uitreiking van de Twinkle100, deze vindt plaats tijdens Shopping Today, op 29 oktober. Een maand later dus dan gebruikelijk.

Meer informatie over het programma, tickets en meer kun je vinden op de website.