Twinkle | Digital Commerce

Caspar Klinkhamer terug bij Bol.com

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:54

Caspar Klinkhamer is officieel terug bij Bol.com als director Books & Entertainment. De voormalig chief operating officer (coo) van BAS Group nam begin dit jaar de functie al ad interim over van Petra Lubbers.

Klinkhamer wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de afdelingen Boeken, Film & Muziek. In een eerdere functie was hij hoofd Speelgoed en Elektronica bij Bol.com. Bij BAS Group had Klinkhamer een herstructureringsopdracht, maar de Ahold-dochter bleef aantrekkelijk.

Mooiste bedrijf
‘Mijn terugkeer naar het mooiste bedrijf van Nederland weerspiegelt het wederzijds enthousiasme en vertrouwen’, aldus Klinkhamer. ‘De mogelijkheden om de klant nog beter te bedienen en om markten te laten groeien zijn legio. Ik kijk ernaar uit om dit, samen met de boeken- en entertainmentbranche, de komende jaren vorm te geven.’

BAS Group
Ruim een jaar na aanstelling van Klinkhamer ging BAS Group failliet. De ketens van de holding zijn inmiddels overgenomen door andere partijen. Dixons is bijvoorbeeld een verhuursite geworden.