Twinkle | Digital Commerce

Oprichter TicketSwap kanshebber LOEY Talent Award

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:06

Hans Ober van ticketdoorverkoopapplicatie TicketSwap is genomineerd voor de LOEY Talent Award. Deze prijs – voorheen de LOEY Starters Award genaamd – wordt voor het eerst uitgereikt aan een ambitieuze en talentvolle online ondernemer.

Jaarlijks reikt de Stichting LOEY een onderscheiding uit aan de beste online ondernemer van Nederland. Daarnaast wordt de LOEY Talent Award vergeven aan de ‘talentvolle ondernemer die groei en innovatie heeft bewerkstelligd en hiermee anderen in de Nederlandse online industrie stimuleert’.

Ticketmarkt ontwricht
Uit 225 inzendingen is onder andere Ober gekozen als één van de vijf finalisten. Het ‘Expertpanel’ onder leiding van Ernst Keyzer (TMG) vindt dat hij met TicketSwap in korte tijd veel bekendheid heeft weten te verkrijgen en de Nederlandse ticketmarkt heeft ontwricht.

Kanshebbers
Andere kanshebbers zijn Jeroen Arts (Deskbookers), Nick Bortot (BUX), Micha Hernandez van Leuffen (Wercker) en Martijn Nijhuis (Roamler). Zij worden de komende tijd ‘beoordeeld op hun bewerkstelligde groei, innovatie en inspiratie, waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling die de ondernemer heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren’, schrijft de organisatie.

Stemronde
De drie daarna overgebleven kandidaten presenteren zichzelf en hun bedrijf op 7 september voor een zaal met 250 ondernemers, die via een stemronde aangeven wie LOEY Talent Award verdient.