Twinkle | Digital Commerce

Francine van Dierendonck nieuwe ceo Xenos

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:53

Francine van Dierendonck heeft een nieuwe baan gevonden als ceo van Xenos. Tot eind vorig jaar was zij bestuurslid en chief commercial officer (cco) & cio van Miss Etam, waarmee zij roerige tijden meemaakte.

Van Dierendonck’s nieuwe functie is nog niet aangekondigd door haar nieuwe werkgever Blokker Holding. Zij maakt zelf melding van de banenwissel op haar LinkedIn-pagina.

Faillissement
Van Dierendonck was bij Miss Etam onder andere verantwoordelijk voor alle online verkoopactiviteiten van het bedrijf. Ongeveer een jaar geleden ging de keten failliet, waarna een doorstart binnen enkele weken gerealiseerd was.

Verkeerde keuzes
Het faillissement had vooral te maken met verkeerde keuzes maken, legde Van Dierendonck vorige maand uit tijdens ShoppingTomorrow. ‘Ik leerde dat geen keuze maken, ook een keuze is’, gaf zij vakgenoten mee.

Andere oudgedienden
Miss Etam zag eerder al zijn e-commerce manager Eva Koppers vertrekken naar de Fetim Group. Twee oud-medewerkers lanceerden in mei de nieuwe modewebwinkel Bellamy Gallery.