Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe financieel directeur voor Bol.com

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:54

Bol.com verwelkomt Gert-Jan Janssen als nieuwe financieel directeur. Per 1 augustus neemt hij het stokje over van Marijn de Wit, die in februari na zeven jaar zijn vertrek aankondigde.

Janssen wordt binnen Bol.com verantwoordelijk voor de afdeling Finance & Support met als bedrijfsonderdelen Accounting, Risk & Compliance, Controlling en Legal. De bestuursstoel zou in maart al opnieuw worden bezet, maar dat is wat verlaat.

Huidige directie
De directie van Bol.com bestaat in zijn nieuwe vorm naast Janssen en algemeen directeur Daniel Ropers uit Jurrie van Rooijen (IT), Margaret Versteden (Marketing), Huub Vermeulen (Operations & Fulfilment) en Patrick Wauters (Merchandising & Sourcing).

Werkervaring
Janssen deed de afgelopen twintig jaar ruime financiële ervaring op als strategy consultant bij The Boston Consulting Group en in diverse finance-functies bij Procter & Gamble. In zijn meest recente rol als director finance supply chain bij Procter & Gamble was hij eindverantwoordelijk voor alle bedrijfsonderdelen van de productie- en distributielocaties in Europa, India, Afrika en het Midden-Oosten.