Twinkle | Digital Commerce

Directeur Edith Meijer verlaat wehkamp

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:09

Edith Meijer neemt op 15 juni afscheid als in- en verkoopdirecteur van wehkamp. Ze vertrekt om persoonlijke redenen bij het webwarenhuis, waar ze negen jaar geleden begon als directeur fashion.


Dat meldt Retailnews. Meijer werkte eerder onder andere bij Hema en Coolcat, Wie haar zal opvolgen bij wehkamp is nog niet bekend. Het bedrijf was zojuist niet bereikbaar voor een telefonische reactie.

Van de Weerdhof en Visser weg bij RFS
Onlangs vertrokken ceo Gert van de Weerdhof en cfo Ed Visser bij wehkamp-moeder RFS Holland Holding. Eerstgenoemde stapte zelf op na een verschil van inzicht met de Raad van Commissarissen, Visser vertrok naar aanleiding van privéomstandigheden.

Marktconforme groei
‘Dat het vertrek van de ceo en cfo samenvallen roept natuurlijk vragen op’, aldus een woordvoerder destijds tegen Twinkle. ‘Maar het heeft niets met onze performance te maken. Het gaat goed met ons en we laten een groei conform de markt zien. We denken wel altijd aan hoe we de toekomst voor ons zien’. Van de Weerdhof werd (ad interim) opgevolgd door de Brit Johnny Crowe, Visser door de Zuid-Afrikaan Blake Booysen.

Alma, Bruins en Van Slooten
Op het lijstje wehkamp-directeuren prijken na het vertrek van Meijer nog de namen van Maurine Alma (brand director, zie interview), Jurrie Jan Bruins (finance, operations & ict) en Alexander van Slooten (marketing technology).