Twinkle | Digital Commerce

Body & Fit bezorgt gekoelde maaltijden

2017-05-27
180101
  • 1:01

Body & Fit bezorgt nu ook gekoelde maaltijden. Samen met PostNL levert de online retailer zogenoemde Fresh ’n Healty-maaltijden die vóór half elf ’s ochtends zijn besteld, dezelfde avond thuis.

De maaltijden zijn bedoeld voor fanatieke sporters en mensen die bewust bezig zijn met hun voedingsinname, schrijft Body & Fit op zijn website. ‘De Fresh ’n Healty-maaltijden zijn zeer laag in vetten, met complexe koolhydraten en eiwitten.’

Roerbakken of opwarmen
Klanten kunnen de maaltijden met de namen Grandma’s Chicken, Fish & Sweet Potato en Spicy Curry (6,90 euro per stuk) zelf thuis roerbakken of opwarmen in de oven of magnetron. Body & Fit biedt een versgarantie van zeven dagen in de koelkast en drie maanden in de vriezer.

PostNL in versbezorging
PostNL stelde vorig jaar al pilots in de bezorging van verswaren op met onder andere Vershuys en EKOnoom. ‘Wij denken dat er in de komende vijf jaar heel veel extra vers voedsel in Nederland aan huis wordt geleverd en daar kunnen wij een rol in spelen met de netwerken die we hebben en de mensen die we hebben', aldus ceo Herna Verhagen in november.