Twinkle | Digital Commerce

Frank van Run nieuwe ceo Webprint.nl

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:21

Frank van Run is de nieuwe ceo van Webprint.nl, de nummer 77 van de Twinkle100. Hij werkte eerder onder andere in leidinggevende functies voor Emesa, Albelli en Greetz. John Glorie, managing director bij Webprint.nl, krijgt coo op zijn visitekaartje te staan.

Van Run was van oktober 2014 tot medio dit jaar de ceo van Emesa (Vakantieveilingen), waarvoor hij eerder een half jaar coo was. Hij stond open voor een nieuwe uitdaging en die heeft hij bij Webprint.nl gevonden.

Posters.nl en Kaartwereld.nl
Webprint.nl, de huidige hoofdsponsor van FC Twente, deed vorig jaar een paar acquisities om zijn positie te versterken. Het bedrijf werd eigenaar van Posters.nl, waarna vijf werknemers van de overnameprooi naar Oldenzaal verhuisden. Vorig jaar zomer kocht Webprint.nl Kaartwereld.nl van PostNL. Er kwam geen personeel mee over, maar managing director John Glorie liet weten ongeveer tien nieuwe arbeidsplaatsen te moeten vullen. Hij sloot meer acquisities toen niet uit.

Ton Marsman
Ton Marsman startte Webprint.nl ruim elf jaar geleden in zijn garage. Het bedrijf groeide uit tot een grote online aanbieder van fotoafdrukken, fotoboeken en aanverwante producten, die zowel direct als via white labels worden verkocht.

Directie
De directie van Webprint.nl bestaat vandaag de dag uit Frank van Run (ceo), John Glorie (coo) en Jacco van der Zee (commercieel directeur). ‘Ik kijk enorm uit naar de komende jaren bij Webprint.nl’, laat Van Run optekenen. ‘Na de laatste fantastische groei-jaren in Nederland, verheug ik me erop om het merk verder uit te bouwen en onze internationale ambities vorm te geven.’