Twinkle | Digital Commerce

Overstock.com komt met app only aanbod tijdens feestdagen

2017-05-27
180101
  • 1:05

Overstock.com komt in de weken voor de feestdagen met exclusieve deals voor app-gebruikers. Consumenten die de iOS-app van de retailer op hun smartphone of tablet hebben staan, krijgen daarnaast dagelijks de kans om een kortingscoupon te winnen.

Met deze nieuwe strategie richt Overstock.com zich - net als Amazon - nadrukkelijk op mobiele shoppers. Gebruikers krijgen push-berichten van app only deals en dingen in een ‘loterij’ mee naar extra korting.

Gehele koopproces in app
‘We willen het voor app-gebruikers zo gemakkelijk mogelijk maken om bij ons te winkelen’, zegt Natalie Malaszenko, senior vice president marketing bij het bedrijf, volgens Mobile Commerce Daily.  ‘Ze hoeven nu niet meer van apparaat te wisselen, want we hebben de checkout geoptimaliseerd. We weten dat de gehele experience net zo belangrijk is als de producten zelf.’

One-step checkout
Overstock.com introduceerde ter voorbereiding op de koopjesparade een one-step checkout in de app. Ook is het voor klanten mogelijk om orders achteraf te betalen. De sale start bij Overstock.com al op Thanksgiving, de dag vóór Black Friday.

Lees ook:
- Kwart Amerikanen koopt cadeaus liever online (23-11-2015)
- Jet.com wil consument in winkel houden op Black Friday (17-11-2015)