Twinkle | Digital Commerce

Get biedt lokale winkels eigen app en same hour delivery

2017-05-27
180101
  • 1:03

De Franse startup Get bouwt een mobiele applicatie voor lokale ondernemingen. De app wordt vervolgens gekoppeld aan een bezorgdienst, die bestelde producten binnen een uur bij de consument thuis levert.

Get’s innovatie zit niet direct in het binnen een uur bouwen van een app voor lokale partijen. De startup verzorgt verschillende handelingen in het online verkoopproces van deze partners. Zo regelt Get de betalingen in de app - en houdt een deel van de transactie in als commissie - én de bezorging van de artikelen.

Bezorgdienst
De app is gekoppeld aan een one hour delivery dienst waar Get momenteel koeriers voor zoekt, schrijft Techcrunch. Op de website biedt de startup zijn fietskoeriers in pilot stad Parijs tot 18 euro per uur voor het bezorgen van de producten.

Voradius
In Nederland helpen meerdere startups lokale ondernemingen de weg naar online te vinden. Een bekend voorbeeld is Voradius, dat twee jaar geleden werd gelanceerd als zoekmachine voor producten in fysieke winkels. Retailerpartners kunnen bezoekers van Voradius.nl inzage geven in actuele winkelvoorraden, producten laten reserveren om later af te halen en/of verwijzen naar hun site om een artikel direct af te rekenen.