Twinkle | Digital Commerce

De Grote Twinkle Geschiedenis Quiz: de winnaars

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:12

In de aanloop naar de tiende verjaardag plaatste Twinkle een paar weken geleden een heuse quiz online. Centrale vraag: hoe goed kent u onze geschiedenis? Goed, zo is gebleken. Vandaag maken we de drie winnaars bekend.

Met maar liefst 28.912 punten is Rosa Groot de afgetekende winnaar van de Grote Twinkle Geschiedenis Quiz. Zij beantwoordde alle vragen goed, als enige. De medewerkster van bureau Fingerspitzengefühl in Berlijn ontvangt een entreebewijs naar keuze voor een van de Twinkle events.

Op de tweede plek prijkt ‘N.’, die zijn identiteit niet openbaar wil maken. Dirkjan Vis, bekend van Zietuwel en Webwinkel Weblog, is als derde geëindigd. Deze podiumklanten, die beiden één fout maakten, mogen een Twinkle-taart verwachten.

Jubileumnummer
Twinkle vierde zijn tiende verjaardag afgelopen maandag op het kantoor van Bol.com. In aanwezigheid van (voormalige) Twinkle-medewerkers, freelancers, bloggers en andere genodigden werd het eerste exemplaar van het jubileumnummer uitgereikt aan Daniel Ropers. In de speciale Twinkle-editie wordt volop terug- én vooruitgeblikt.

10 jaar Twinkle op de website
Op de website staat Twinkle nog tot eind deze maand stil bij zijn tiende verjaardag. Onder andere Bax-shop.nl, Hema.nl en Kleertjes.com gingen door de Twinkle Tijdmachine. In de rubriek Throwback Twinkle vindt u artikelen uit het rijke archief terug, waaronder interviews met Chris ‘The Long Tail’ Anderson en online kartrekkers bij Booking.com, Neckermann.com en Otto.