Twinkle | Digital Commerce

Bandenconcurrent.nl monteert autobanden thuis

2017-05-27
180101
  • 1:06

Bandenconcurrent.nl, de webwinkel voor voordelige autobanden, start met een mobiele montageservice. Het bedrijf komt op afspraak bij klanten thuis of op kantoor om de nieuwe banden onder de auto te monteren.

‘Klanten hebben vaak geen tijd om naar vaste montage punten te rijden om hun banden te laten monteren of om te wisselen voor de winter’, schrijft Bandenconcurrent.nl in een persbericht. ‘De tijd voor het omwisselen betekent voor de consument vaak zo’n anderhalf uur gemiddeld uit de werk routine. Deze wachttijd wordt nu uitgespaard. Bovendien kunnen we de montage van de bestelde banden nu veel beter afstemmen op de agenda’s van onze klanten.’

Landelijke dekking
De mobiele montageservice bevindt zich momenteel in de pilot fase. Bandenconcurrent.nl doet een beroep op de medewerkers van de aangesloten montagebedrijven om de dienst landelijk te kunnen maken. Momenteel heeft het bedrijf vooral partners in de Randstad en in Brabant. Bij succes van de proef wordt de poel van montagebedrijven in andere provincies uitgebreid.

Halfords
Bandenconcurrent.nl werkte in het verleden al samen met Halfords. Laatstgenoemde liet de in de eigen webwinkel verkochte autobanden monteren door de partners van Bandenconcurrent.nl. Momenteel is de webwinkel van Halfords gesloten vanwege de ontwikkeling van een nieuwe. Deze moet medio oktober live gaan.