Twinkle | Digital Commerce

Logixbox: pakketkast voor boodschappen én andere orders

2017-05-27
180101
  • 1:07

Logixbox heeft een nieuwe pakketkast aan huis ontwikkeld waarin zowel boodschappen als andere pakketten kunnen worden geleverd. De box biedt bijvoorbeeld ruimte voor een krat voedingsmiddelen en een order van schoenen.

De Topbox-ISO, zoals de nieuwe pakketkast heet, kan zowel aan het huis worden vastgemaakt als vrijstaand staan. Het was al mogelijk om online bestelde boodschappen samen met andere pakketten op externe locaties te laten bezorgen, zoals in (koel- of vries)kluisjes van De Buren Afhaalcentrum of in de Spar, maar nog niet direct aan huis.

Volledige krat
‘Boodschappen kunnen met krat en al in de box worden bezorgd’, vertelt initiatiefnemer Koen Verhelst aan Twinkle. ‘De producten die gekoeld moeten worden kunnen in een koeltas met koelelementen worden geplaatst. Dan is het ook nog koel als je een aantal uur later thuis komt’.

Prijskaartje
Aan de box voor pakketten van maximaal 74 bij 45 bij 42 centimeter (ter vergelijking: de ‘gewone’ box heeft ruimte voor orders van 66 bij 41 bij 31 centimeter) hangt een prijskaartje. Voor 420 euro kunnen consumenten al hun boodschappen en pakketten in de pakketkast aan huis laten bezorgen.

Lees ook: