Twinkle | Digital Commerce

Amazon bezorgt flash sale items binnen twee uur

2017-11-11
180101
  • 1:13

Amazon versnelt de bezorging van producten die besteld zijn op zijn eigen flash sale site MyHabit.com. Met Prime Now wordt een geselecteerd aantal items binnen twee uur gratis geleverd aan consumenten in New York.

Vaak worden producten van flash sale sites vrij laat geleverd aan klanten, omdat de items na het aflopen van de uitverkoop nog besteld moeten worden bij de leverancier. Amazon wil daar met MyHabit.com verandering in brengen.

Vier tot zes dagen
Artikelen van de website worden nu nog ‘standaard’ binnen vier tot zes dagen thuisbezorgd. Zowel Prime-leden als niet-Prime-leden betalen hier 3,99 dollar voor. MyHabit.com rekent voor orders boven de 99 dollar geen verzendkosten. Als een artikel sneller in huis moet zijn, kunnen klanten voor next day delivery kiezen tegen 20 dollar.

App
MyHabit.com, dat designerproducten voor mannen, vrouwen en kinderen verkoopt, bezorgt enkele items nu gratis binnen twee uur aan New Yorkers. De geselecteerde producten zijn vindbaar in de Prime Now-app, onder het zoekwoord ‘MyHabit’. Volgens GeekWire zijn dit nu slechts 24 items. ‘Nog een lange weg te gaan’, aldus de nieuwssite.

Wijn, bier en sterke drank binnen het uur
Amazon breidde onlangs zijn productaanbod voor Prime Now uit met wijn, bier en sterke drank. De alcoholische dranken kunnen nu voor 7,99 dollar binnen het uur geleverd worden aan klanten in de regio Seattle. Bezorgen binnen twee uur is gratis.