Twinkle | Digital Commerce

Nu ook via mobiele app bestellen bij Hornbach

2017-10-05
180101
  • 0:55

Hornbach heeft een mobiele applicatie met bestelfunctionaliteit gelanceerd. De app volgt kort op de opening van de site voor online bestellingen en reserveringen.Twinkle meldde afgelopen vrijdag dat Hornbach is begonnen met e-commerce in Nederland. De start stond aanvankelijk gepland voor 2013. De Duitse bouwmarkt zag grote concurrenten in ons land, waaronder Formido, Praxis, Gamma en Karwei, allemaal voorgaan online.

Bezorgen en afhalen
Artikelen op Hornbach.nl zijn behalve bestelbaar ook reserveerbaar. Bezoekers krijgen per product te zien hoeveel stuks er nog te vinden zijn in de buurt. Wie reserveert, kan de verzamelde orders na vier uur gratis komen ophalen en terplekke betalen. Wie artikelen liever laat afleveren moet minimaal een dag wachten en betaalt (variabele) verzendkosten.

Shoppen en scannen
Over de app, beschikbaar voor iOS en Android, zegt Hornbach: ‘Met de App kun je heel gemakkelijk artikelen online bestellen, projectinformatie bekijken, je aankoop in de vestiging voorbereiden en daarnaast vind je informatie over jouw dichtstbijzijnde vestiging!’ De applicatie is verder onder meer voorzien van scanfunctionaliteit.