Twinkle | Digital Commerce

‘Groep BVA Auctions met nieuwe partners Europees marktleider’

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:01

De Auctio Group, waaronder Twinkle100-speler BVA Auctions en dochterbedrijf I-deal Overstock vallen, heeft twee nieuwe aanwinsten. Het Duitse Dechow en Karner & Dechow uit Oostenrijk treden toe tot de groep, om samen Europees marktleider in online veilingen te worden.

In september vorig jaar verenigden BVA Auctions (nr. 18 van de Twinkle100) en I-deal Overstock zich al in de Auctio Group. Destijds kreeg BVA Auctions ook een nieuwe meerderheidsaandeelhouder in Bencis Capital Partners en een nieuwe algemeen directeur in Evert Dorhout Mees. Door de samenvoeging met I-deal Overstock kon BVA tevens gesloten b2b-veilingen voor A-merken aanbieden.

Portfolio uitgebreid
Nu wordt de groep uitgebreid met twee nieuwe partijen, waardoor het portfolio en het werkterrein van de online veilingspeler opnieuw groeien. De Auctio Group verhandelt naar eigen zeggen zo’n 160 duizend kavels per maand in zeven verschillende landen.

BVA Auctions
BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. De onderneming veilt zaken mede in opdracht van overheden, banken, curatoren, leasemaatschappijen, de industrie, het bedrijfsleven en hulporganisaties. Het bedrijf, opgericht in 2003, heeft 105 medewerkers in dienst.


Gerelateerde artikelen: