Twinkle | Digital Commerce

Hunkemöller voegt reserveeroptie toe aan app

2017-05-27
180101
  • 1:06
Hunkemöller heeft zijn app vernieuwd. Het bedrijf voegde naar eigen zeggen als eerste lingeriebedrijf in Europa een ‘check & reserve’-optie toe aan zijn mobiele applicatie. Ook is er een nieuwe koppeling met de fysieke winkels gemaakt.

Gebruikers kunnen in de app lingerie, badjassen en bikini’s reserveren in een stenen winkel naar keuze. Zij kunnen de voorraad in de betreffende winkel checken en het item vier dagen achter laten houden door het winkelpersoneel om het in de vestiging te passen.

Code scannen
Het winkelend publiek in de filialen van Hunkemöller kan via de eigen smartphone een product online bestellen door het prijskaartje van het artikel te scannen. De code op het prijskaartje leidt naar de productpagina, waar meer informatie over het item te vinden is en waar de gewenste maat besteld kan worden.

De nieuwe, door Mobile Strategy ontworpen app is nu te downloaden voor Android en iPhone in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk, Zweden, Denemarken.

Loyaliteit
Hunkemöller pioniert al jaren met zijn mobiele app in, met name, loyaliteitsprogramma’s. In 2013 vernieuwde de nummer 87 van de Twinkle100 zijn applicatie met de toevoeging van functies als geofencing en realtime couponing. Het eigen spaarsysteem Passion Points bestaat al sinds 2012.