Twinkle | Digital Commerce

Handtekeningbetaaloptie Sign2Pay krijgt groeigeld

2017-10-05
180101
Het Belgische bedrijf achter Sign2Pay, de software waarmee consumenten met hun handtekening in mobiele webshops kunnen afrekenen, heeft een eerste investering van 605 duizend euro ontvangen. Europa staat op de groeiagenda.

De handtekeningfunctie Sign2Pay kan als betaaloptie worden geïntegreerd in de apps van webshops uit momenteel 18 Europese landen, waaronder Nederland. Consumenten hoeven slechts hun handtekening te zetten om een online gekocht artikel te betalen. Het systeem is gekoppeld aan de rekeningnummers van 3.700 Europese banken.

Nog een ronde
De oprichters van Sign2Pay, Nicolas Mertens, Nick Lloyd en Tom Schouteden, willen met het ontvangen groeigeld van onder andere oud-oprichters van Exact Software hun ‘salesteam verder uitbreiden en grotere m-commerce spelers aan ons binden in Nederland en België’, melden zij in een persbericht. De heren kondigen een nog grotere investeringsronde voor dit jaar aan die Sign2Pay internationaal verder moet helpen groeien.

Kleinere online winkels
Sign2Pay werd in oktober vorig jaar gepresenteerd tijdens Techcrunch Disrupt. Morgen, op de beursvloer van de Webwinkel Vakdagen, lanceert het Belgische bedrijf een plug-in voor kleinere webshops. Deze is te koppelen aan de software Magento, WooCommerce en Prestashop.