Twinkle | Digital Commerce

Mobiele klanten DeOnlineDrogist betalen met handtekening

2017-10-05
180101
  • 1:02

Klanten van De Online Drogist kunnen bestellingen op mobiele apparaten voortaan met hun handtekening afrekenen. De retailer is de eerste partij uit de Twinkle100 die een dergelijke manier van betalen mogelijk maakt.

Voor het betalen met enkel de handtekening ging De Online Drogist in zee met de Belgische startup Sign2Pay. De functie kan als betaaloptie worden geïntegreerd in de websites en apps van webshops. Het systeem is gekoppeld aan de rekeningnummers van 3.700 Europese banken. Klanten hoeven zich bij Sign2Pay slechts één keer te registreren met hun handtekening. Daarna kunnen ze hun signatuur gebruiken om mobiel bestellingen af te rekenen.

Focus op mobiel
De Online Drogist heeft sinds 5 oktober een responsive website. Dat betekent dat alle verkoop nu via één platform verloopt, ongeacht het gebruikte device. Een belangrijke stap in de ontwikkeling van de retailer, vindt e-commerce directeur Joachim de Boer. ‘Mensen doen hun aankopen natuurlijk steeds meer via een mobile device. Bestellen bij DeOnlineDrogist.nl op een smartphone of tablet is nu gemakkelijker dan ooit. Een overzichtelijke website, geen gedoe meer met cardreaders en geen verwijzingen naar andere betaalpagina’s.’

Lees ook:
Handtekeningbetaaloptie Sign2Pay krijgt groeigeld (20-1-2015)